Omnis Residence Corbeanca, o prezență notabilă la târgul imobiliar Project Expo

În perioada 11-13 martie, Omnis Residece a participat la târgul imobiliar Project Expo care a avut loc în Piața Victoriei din Capitală.

CAMINO, agentul exclusiv de promovare și vânzari Omnis Residence, a implementat un concept original de design prin partenerul său, decospot.ro, standul Omnis fiind o prezență distinsă în cadrul manifestării.

 

omnis_project_expo.jpg

Omnis Residence și-a întâmpinat vizitatorii cu promoții speciale și discount-uri la pachetul de mobilare prin decospot.ro.

Ansamblul este ridicat la Nord de București, lăsând în urmă poluarea și forfota Capitalei, în Corbeanca, într-o zonă limitrofă cu Pădurea Buciumeanca. 20 de familii și-au început deja o viață nouă la Omnis, bucurându-se de toate avantajele unui ansamblu rezidențial la standarde occidentale: case spațioase cu locuri de parcare, grădini generoase, loc de joacă securizat pentru copii, nivel redus de poluare și liniște.

În prezent sunt disponibile trei tipuri de vile la vânzare, cu prețuri începând de la 116.900 EUR, TVA inclus. Dezvoltatorul plănuiește să continue investițiile în proiect și să ajungă la un total de 50 de vile finalizate. Se pot construi la cerere, trei tipuri de vile, cu prețuri începând de la 95.000 EUR, TVA inclus.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+