Investiții finalizate de 3 milioane EUR pentru ansamblul Omnis Residence din Corbeanca

Dezvoltatorul Atlantis România finalizează în această primăvară o investiție totală de 3 milioane EUR în proiectul Omnis Residence din Corbeanca, un ansamblu de vile construit într-o zonă limitrofă Pădurii Buciumeanca.

Investițiile în acest proiect au început din 2011, odată cu lucrările de infrastructură. Astăzi, complexul Omnis înseamnă 20 de vile spațioase cu grădini generoase și o infrastructură completă: drumuri asfaltate, canalizare, gaze, electricitate.


În prezent sunt disponibile trei tipuri de vile la vânzare, promovate de agentul exclusiv al proiectului, CAMINO, cu prețuri începând de la 116.900 EUR, TVA inclus. ”Prin acest proiect ne adresăm familiilor în cautarea unui cămin  spațios, și a unui stil de viață diferit, în mijlocul naturii, la aer curat, într-o zonă rezidențială liniștită”, spune Despina Ponomarenco, Fondator CAMINO. Dezvoltatorul plănuiește să continue investițiile în proiect și să ajungă la un total de 50 de vile finalizate. Se pot construi la cerere, trei tipuri de vile, cu prețuri începând de la 95.000 EUR, TVA inclus.

TIPURI_DE_VILE_OMNIS.jpg
Pe piața din Corbeanca, oferta Omnis se deosebește prin calitatea ridicată a construcției, garanția oferită pentru structură fiind de 100 de ani.

Cererea pentru vile în zona Corbeanca a crescut, pe măsură ce zonele mai apropiate de București – Băneasa și Pipera – s-au aglomerat foarte mult. Conexiunea bună cu Capitala, în special cu hub-ul de birouri din Nord, atrage clientela care lucrează în această zonă și caută mai mult spațiu și nivel redus de poluare pentru o reședință.


În perioada 11-13 martie, Omnis Residece participă la târgul Project Expo care se desfășoară în Piața Victoriei din Capitală cu promoții speciale și discount-uri la pachetul de mobilare prin partenerul decospot.ro.


Atlantis România face parte din grupul elvețian New Real Estate Holding, ce dezvoltă  proiecte rezidențiale și industriale în Rusia, Bulgaria, Elveția, Israel și SUA, având o experiență internațională de peste 25 de ani. În România, Atlantis este prezent din 2006, investițiile totale depășind 15 milioane EUR. Dezvoltatorul are în portofoliu un alt proiect rezidențial în Domnești și terenuri pentru proiecte viitoare rezidențiale și industriale în zone ca Snagov, Moara Vlăsiei, Periș, Frumușani, Balotești, Puchenii Mari– Prahova sau Izvoarele – Giurgiu. Mai multe informații pe omnisresidence.ro și pe atlantisromania.ro.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+