Camino, un nou business pe piața imobiliară

Începând din luna februarie, Despina Ponomarenco, un profesionist cu o experiență de peste 10 ani în industria imobiliară din România, lansează CAMINO, un business online ce aduce un suflu nou pe segmentul rezidențial bucureștean.

CAMINO propune o abordare nouă, prin introducerea serviciilor integrate de consultanță imobiliară și design interior. Noua companie oferă servicii complete pentru proprietari și cumpărători, focusându-se pe zona de centru-nord a Capitalei, cu proprietăți adresate segmentului mediu-plus și de lux din București.


De-a lungul carierei sale, Despina a lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii imobiliare, cum ar fi Eurisko, CBRE sau Coldwell Banker.


Expertiza ei pe segmentul rezidențial este una extrem de valoroasă fiind implicată atât în procesul de marketare a numeroase proiecte off-plan, cât și în definirea strategiei de marketing & vânzări a ansamblurilor deja livrate pe piață.  Despina a colaborat cu dezvoltatori importanți, cum ar fi: Adama, Conarg, Impact sau Opus Land, pentru proiecte din București, Ploiești, Brașov și Constanța.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+