Pipera: vilă cu cinci dormitoare și două locuri de parcare incluse

Pipera: vilă cu cinci dormitoare și două locuri de parcare incluse

300000(TVA inclus)

Comision cumparator 0%

  •  244 mp
  •  5 dormitoare
  •  4 bai

În cadrul unui proiect rezidențial integrat, cu design scandinav, este disponibilă la vânzare o vilă cu suprafață utilă de 194 mp (2444 construiti), o curte de 110 mp și două locuri de parcare incluse. Casa este compartimentată pe trei niveluri: la parter este zona de zi – bucătărie, living, dining, birou, grup sanitar și spațiu de depozitare-, la etaj sunt trei dormitoare – matrimonial deservit de baie și dressing proprii- și alte două cu o baie comună, iar la mansardă sunt două camere de 13, respectiv 14 mp, unde pot fi amenajate o camera de relaxare și un dormitor de oaspeți. 
Complexul rezidențial, situat în zona Pipera, va totaliza 43 de unități (două tipuri de vile cu suprafețe diferite) și un parc de 1.000 mp cu multiple facilități pentru întreaga familie. Prima fază constând în 19 case va fi predată în primăvara acestui an.
Puncte de interes în zonă: la doar câteva minute de noul cartier se află Pipera Plaza, un centru comercial de proximitate unde sunt prezente branduri precum: Lidl, Starbucks, Pepco, Takko sau Deichmann.

Poze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+