Despre noi

Camino propune o abordare nouă pe piața rezidențială din România, prin introducerea serviciilor integrate: consultanță imobiliară și design interior.


Modul în care arată casele noastre ne definește starea de spirit, dar, poate cel mai important, ne face să ne simțim acasă. Am auzit de multe ori de cazuri în care după perioade lungi de căutari, urmate de alte câteva echipe schimbate pentru amenajare, proprietarul se simte stingher în propria casă.


De aceea, credem noi, este foarte important să beneficiați de servicii integrate de consultanță  imobiliară și design interior. În funcție de cererea specifică, profilul vostru și al familiei, vă ajutăm să găsiți locuința potrivită din punct de vedere buget și funcționalitate, iar apoi îi oferim estetica unui cămin.

EXPLOREAZA PROPRIETATILE DISPONIBILE

Fondator

Despina Ponomarenco are o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar. Ea a lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii imobiliare, cum ar fi Eurisko, CBRE sau Coldwell Banker.

Expertiza Despinei pe segmentul rezidențial este una extrem de valoroasă fiind implicată atât în procesul de marketare a numeroase proiecte off-plan, cât și în definirea strategiei de marketing & vânzări (politica de prețuri, colectare leaduri, prezentare proiect, încheiere contracte) a ansamblurilor deja livrate pe piață. 

Despina a colaborat cu dezvoltatori importanți, cum ar fi: Conarg, Adama, Impact sau Opus Land, pentru proiecte din București, Ploiești, Brașov sau  Constanța. 

Despina are studii în jurnalism și comunicare, numeroase cursuri de marketing, vânzări și project management, cea mai recentă specializare fiind în design interior.

Începând din februarie 2016, Despina a demarat proiectul CAMINO, un business online ce își propune să aducă un suflu nou pe segmentul rezidențial bucureștean.