Cheap & chic – Amenajarea unei garsoniere cu 4.000 EUR

Cheap & chic – Amenajarea unei garsoniere cu 4.000 EUR

Clientul nostru, un investitor care achiziționeaza un pachet de studio-uri într-un proiect nou rezidențial din București, ne-a solicitat și un proiect de amenajare pentru o astfel de locuință, cu un brief foarte clar: ”trebuie să iasă din anonimat, dar să stăm într-un buget total de 4.000 de EUR”.  La acest brief, destul de provocator, s-a adăugat și presiunea timpului, având la dispoziție doar trei săptămâni, astfel încât opțiunea de a apela la mobilier pe comandă a fost exclusă.


Locuința este predată de către dezvoltator finisată, are o suprafață utilă de 40 mp, compuși dintr-un hol, baie, dormitor și living cu bucătărie deschisă. Va fi închiriată, clienții targetați fiind fie studenți, fie tineri absolvenți la început de drum.

 

2278120172Studio_40_mp.png

Holul este lung așa că aici am optat pentru spațiile de depozitare, două șifoniere încăpătoare, și un colț cu un taburet și o oglindă.

Hol__mobilare_garsoniera_buget_mic.png

Dormitorul este foarte mic, are doar 8,85 mp, practic a fost separat de restul locuinței prin niște pereți de gips carton ca să existe o delimitare între zona de zi și zona de noapte. Nu am aglomerat, am pus doar un pat și câteva obiecte de decorațiuni, care însă au și funcțiuni specifice: două scaune tradiționale românești cu scop de noptiere și o scară neagră, din bambus, unde pot fi depozitate hainele purtate peste zi.

 

Dormitor__mobilare_garsoniera_buget_mic.png

Pentru zona de zi avem o bucătărie open space (mică, dar funcțională) și living-ul cu o canapea extensibilă și un fotoliu rotativ galben, care este pata de culoare și atracția întregii case. Pentru decor am folosit câteva postere, pe care le-am printat și înrămat.

Buc.png

 

Living__mobilare_garsoniera_buget_mic.png

Bugetul total a inclus mobilarea, montajul, transportul și fee-ul de designer. Dată fiind perioada foartă scurtă de timp, am folosit doar mobilier și obiecte de decorațiuni aflate în stocul magazinelor de specialitate.


Dacă ți-a plăcut proiectul nostru și ai nevoie de ajutor în amenajarea sau reamenajarea locuinței tale, așteptăm brief-ul tău la acasa@camino.com.ro.

Poze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+